31 Aralık 2010 Cuma

Size Saliha'yı anlatayım mı ?

Oturuyoruz yine fehmi ile yaren’de babı yarende. Gerçi bab kısmı var ama yaren kısmı yok.

Bu gece yine yarenim Fehmi, Ahh Fehmi hayatımda ne kadar büyük bir boşluğu doldurdun bir bilsen gerçi sen ne anlarsın, anca öyle makine gibi otur köşende, Şuan emektardan yazıyorum Fehmi ile biraz aramız açık. Kapattım fehmiyi çantaya koydum.

Televizyonda Saliha var, sağolsun Saliha köz de getiriyor, Saliha bana bir çay ver çay içelim.


Karşı masa da sanırım Salihalar tavla oynuyor…

Gelin size saliha’yı anlatayım. Anlatayım mı ?

12 Aralık 2010 Pazar

Artık yazabiliyorum..

Yine bir Beşiktaş Üsküdar vapuruna binince bir anda yazasım geldi. Ne yazmak istediğime karar veremiyorum ama sadece yazacam

Karşımda oturan ve alışverişe gidip ne var yok almış iki genç kızı mı yazsam yok sa yanımda oturup ağızları bira kokan gençleri mi. Sol çaprazda oturan ve yorgun argın evine dönenleri mi.

En iyisi baştan anlatayım saat 18:05 de Beşiktaş Üsküdar vapuruna bindim vapur 18:10 da hareket etti ve ben bu satırları 18:12 de yazıyorum yani maksimum 6 dakika daha yazabilirim.

Beşiktaşı arkada bırakmak ve seyretmek üsküdara kavuşmak ikisi de birbirinden güzel. Az önce yanlışlıkla Beşiktaş – İstanbul vapuru yazdım sonra sildim. Sonra aslında yazdığımın bir yerde doğru olduğunuı fark ettim. Netice itibarıyla İstanbul demek bir yerde Üsküdar demek değil mi ?

Vapuırda yaklaşık 100 kişi var 7 kadar lise talebesi kızlar harici herkes oturuyor. Kızlarda makara kakakra kikiri falan yapıyor. Bu arada karşımda ki kız ayağıma vurdu ve bir özür bile dilemedi kaba şey. Neden suçlu benim neden onun karşısına geldim , sanki keyiften oturdum yer kalmamıştı. Peki neden diğerleri oturmamış neden otursunlar ki surata bak . Tabi bu şaka da  neyse


Bu arada yolu yarıladık 18:15 oldu saat. Bugün sabah 4 gibi uyudum 11 de uyandım sonra taaaa ikitelliye medya sempozyumana gittim, hadi özışık’ı görünce neyse ona girmeyelim.

Otelin yemekleri güzeldi fena değildi, sonra aha da vapur iskeleye yanaşıyor. Neyse sempozyumda Sn Vekilimiz twitdaşımız Edibe Sözen’de vardı. Onunla beraber taaa ikitelli’den taksime geldik. Sonra diğer twitcanlar da geldi çay içtik pasta yedik bol bol twit attım. Hadi ben gittim vapur geldi.


Bu arada bugün İstanbula gelişimin 1. senesi tam 365 gün oldu. Bunu size yazsam mı yazmasam mı diye sormuştum. Açık yüreklilikle tüm pişmanlıklarımı da göz önüne alarak geçtiğimiz 1 seneyi tüm detayıyla anlatacağım. 11 aralıktan başlayacağım. 11 aralık 2009 dan.


Nargile zamanı görüşürüz..